divendres, 21 de febrer del 2014

Memòria de Mallorca convida a una assemblea oberta totes aquelles persones que estiguin interessades en les nostres activitats

Memòria de Mallorca convida a una assemblea oberta totes aquelles persones que estiguin interessades en les nostres activitats, que vulguin participar en la nostra lluita per assolir MEMÒRIA I JUSTÍCIA. 

Entre altres punts a tractar, recordarem 4 figures rellevants de la nostra història, assassinades, fa 77 anys, el 24 de febrer del 1937, per ser demòcrates: 
Emili Darder, batle de Palma, Alexandre Jaume, diputat socialista, Antoni Mateu, batle d'Inca, i Antoni Maria Ques, empresari     d'Alcúdia. 

També xerrarem de l'estat de la querella i el viatge a Argentina, amb la lectura de la declaració que férem al jutjat, la primera i única vegada que un col·lectiu de víctimes del franquisme declara en seu judicial. 
Explicarem què significa i d'on surt el logo de l'embut que porten les camisetes verdes dels docents. Les compareixences que hem fet aquest any davant l'ONU. Què és el Calendari Vermell, les concentracions cada primer dissabte de mes a la Plaça Major. En definitiva,  la nostra lluita contra la impunitat del franquisme i pels drets de les víctimes, així com també pel dret de la ciutadania a una verdadera Democràcia. 

Vos hi esperam a tots i totes i pregam que doneu la màxima difusió a la convocatòria: 

Demà dissabte, dia 22 de febrer, a les 10 hores, Can Alcover (carrer Sant Alonso, 24, Palma). 
Salut!
MdM